The Woodshed Story

Amanda and Jon O’Connor created The Woodshed on the site of a former slaughterhouse which used to service the meat industry in Folkestone. This historic building has been given a new (and less gory) lease of life.
What was once a derelict wooden barn perched at the top of the Bail Steps has been completely rebuilt with a new steel frame clad in traditional timber boarding to provide a studio, gallery and small office space.

The Gallery Rebuilding Gallery: the story in pictures!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s